Општинска такмичења школска 2016/2017

Историја

Хемија

Биологија

Математика

Географија

Advertisements

Општинско такмичење – историја

Ранг листа ученика – од петог до осмог разреда

Пробно тестирање 2015.

Тест математика

Решење математика

Тест српски језик

Решење српски језик

Комбиновани тест

Решење комбиновани тест

Историја – Општинско такмичење

Коначна ранг листа – општина Бојник

Окружно такмичење из историје

Резултати са Окружног такмичења из историје – Јабланички округ

Општинско такмичење из историје

Општинско такмичење из историје, за ученике основних школа општине Бојник – резултати

Тест и решење за 5. разред

Тест и решење за 6. разред

Тест и решење за 7. разред

Тест и решење за 8. разред