Општинска такмичења школска 2016/2017

Историја

Хемија

Биологија

Математика

Географија

Advertisements

Општинско такмичење – хемија

Коначна ранг листа – седми разред

Пробно тестирање 2015.

Тест математика

Решење математика

Тест српски језик

Решење српски језик

Комбиновани тест

Решење комбиновани тест

Општинско такмичење из хемије – резултати

Резултати са Општинског такмичења из хемије, за ученике основних школа општине Бојник.